Administratie fysiotherapie


administratie fysiotherapie

Administratie fysiotherapie

Als fysiotherapeut besteedt u liever uw tijd aan de cliënt. De cliënt heeft namelijk zorg nodig en daar wilt u zich op focussen. De administratie is een tijdrovende klus. Het doen van de administratie kan wel oplopen tot een hele werkdag. Hoe fijn is het als u een hele werkdag over heeft voor uw cliënten? Het uitbesteden van uw administratie is misschien spannend, maar u krijgt er zoveel voor terug waardoor u meer tijd heeft. Den Heijer Administratieservice is gespecialiseerd in de administratie voor fysiotherapie.

Voordelen uitbesteden van de administratie voor fysiotherapie

De voordelen van het uitbesteden van uw zorgadministratie aan Den Heijer Administratieservice zijn onder andere:

  • Profiteer van de kennis en ervaring binnen een steeds complexer wordend declaratieproces.
  • U maakt zich geen zorgen of de gelden waar u recht op heeft binnenkomen.
  • U bent verzekerd van een efficiënte administratie.
  • De administratie blijft op orde omdat er geen stagnering is wegens ziekte of verlof.
  • U heeft meer tijd over om zich bezig te houden met uw vak.

Hoe kan ik als fysiotherapeut mijn administratie uitbesteden?

Den Heijer Administratieservice is gespecialiseerd in de administratie voor fysiotherapie. Met onze ervaring en kennis kunnen we u volledig ontlasten door de administratie geheel uithanden te nemen. Of we nemen in overleg een deel van de administratie over zodat u altijd weet waar u precies voor betaald.

Dienstenpakket op maat

Wij werken met een dienstenpakket op maat. Dit houdt in dat u het dienstenpakket afstemt op uw wensen. U kunt zowel een deel van uw administratie uitbesteden als de gehele administratie. Alles is mogelijk. U bepaalt welke diensten u uitbesteedt. Hierdoor weet u precies waarvoor u betaalt. Taken die wij overnemen zijn onder andere: het invoeren en up-to-date houden van cliëntgegevens, debiteurenbeheer, invoer van tarieven, de behandelingen van de cliënt, codelijsten en nog veel meer.

Hoe kan ik als praktijk in fysiotherapie mijn facturen verwerken en declareren?

Het declareren en verwerken van uw facturen kan als praktijk in fysiotherapie veel tijd kosten. Wij nemen dit graag van u over zodat u meer tijd kunt besteden aan uw cliënten. Den Heijer Administratieservice zorgt ervoor dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het wel of niet binnenkomen van gelden waar u recht op heeft. Wij kunnen indien nodig optreden als tussenpersoon zodat u zelf geen cliënten hoeft te bellen over openstaande facturen. Dan kunt u het vertrouwen in uw relatie met de cliënt waarborgen.

Waar vind ik een administratiekantoor dat ervaring heeft in de zorg?

Den Heijer Administratieservice is gespecialiseerd in de administratie voor de zorg. We hebben al vele jaren ervaring en kennen de wet- en regelgeving als onze broekzak. Met ons specialisme kunnen we uw administratie volledig of deels uithanden nemen, zodat u meer tijd heeft voor uw cliënten.

Administratiekantoor met specialisatie in de zorgbranche

De administratie in de zorgbranche vraagt om specialistische kennis over wet- en regelgeving. De medewerkers van ons administratiekantoor zijn hierin getraind en opgeleid. Zij kennen de zorgbranche van binnen en van buiten. Door onze kennis en ervaring kan Den Heijer Administratieservice u ondersteunen bij een deel van de administratie, of deze volledig uithanden nemen.

Over Den Heijer Administratieservice

Den Heijer Administratieservice helpt u als fysiotherapeut graag met de administratie. Door onze ervaring en kennis over fysiotherapie zijn onze medewerkers experts. U krijgt meer tijd om fysiotherapie te verlenen aan uw cliënt. Uw administratie is onze zorg. Wij steunen Mercy Ships en Stichting Elim omdat wij graag een bijdrage leveren aan de maatschappij.

Bent u een fysiotherapeut en wilt u meer informatie over onze diensten? Of wilt u direct een dienstenpakket met ons samenstellen? Neem dan contact met ons op.