Den Heijer Administratieservice verzorgt uw zorgadministratie


Den Heijer Administratieservice

Den Heijer Administratieservice verzorgt zorgadministratie

Door alle veranderingen binnen de zorg wordt de zorgadministratie steeds ingewikkelder. De administratie op orde houden, kost helaas veel tijd en die tijd heeft u niet altijd. U wilt het liefst de administratie zo snel mogelijk doen omdat u het druk heeft. U besteed uw tijd liever aan uw cliënten. Wij van Den Heijer Administratieservice snappen dit en nemen dan ook graag uw zorgadministratie uit handen.

Veel ervaring

Wij hebben veel kennis en ervaring met het declaratieproces voor de zorg dat steeds ingewikkelder wordt. De ontwikkelingen binnen de wet- en regelgeving houden wij nauwlettend in de gaten. Op deze veranderingen kunnen wij tijdig inspelen zodat uw administratie altijd voldoet aan de wetten en regels. Dankzij onze werkwijze en contacten met verzekeraars, bent u ervan verzekerd dat alles waar u recht op heeft ook bij u binnen komt. Wanneer declaraties worden afgewezen, kan dit verschillende redenen hebben. Soms zijn deze redenen terecht en soms onterecht. Door onze ervaring ontdekken wij snel waarom een declaratie wordt afgewezen en ondernemen wij actie om dit voor u op te lossen.

Continuïteit van de administratie

Door ziekte, verlof en tijdgebrek ontstaat er vaak achterstand bij de administratie voor de zorg. Indien u de zorgadministratie uitbesteedt aan Den Heijer Administratieservice, waarborgen wij de continuïteit van uw administratie. Hier hoeft u zich geen zorgen meer om te maken. Alle medewerkers hebben ervaring met het verwerken van zorgadministraties en zijn gespecialiseerd in verschillende vakgebieden in de zorg.

Transparant

Doordat wij uw vorderingen niet overnemen en uw declaraties niet voor u financieren, komt u nooit voor een verrassing te staan. U zult geen onoverzichtelijke kosten krijgen of vorderingen terug moeten betalen die niet inbaar zijn. Van tevoren bespreken we de diensten en alleen daar betaalt u voor. Wij zijn transparant, overzichtelijk en controleerbaar. Omdat wij bijdragen aan de maatschappij belangrijk vinden, steunen wij Mercy Ships en Stichting Elim.

Een deel of uw gehele zorgadministratie uit handen geven? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.