Administratie voor uw zorginstelling laten doen?


Administratie zorginstellingAdministratie zorginstelling

Administratie zorginstelling

Wij van Den Heijer Administratieservice weten als geen ander dat de administratie voor een zorginstelling een tijdrovende klus is. Het moet zowel nauwkeurig uitgevoerd als in de gaten gehouden worden. Voor u het weet staat er nog een open factuur van een half jaar geleden. Merkt u dat u de zorgadministratie als een last ziet of dat u er geen tijd voor heeft? Wij kunnen een aantal taken overnemen. Een aantal werkzaamheden die wij op ons kunnen nemen zijn: boeken van ontvangen betalingen, factureren, verwerking van verrekeningen en gegevens van cliënten invoeren. U kunt bij ons terecht voor alles over zorgadministratie.

Dienstenpakket op basis van uw wensen

Er zijn vele veranderingen binnen de zorg. Het gebruik van complexe systemen en de lange wachttijden bij zorgverzekeraars kunnen frustraties zijn bij het uitvoeren van de administratie. Wij houden alle veranderingen nauwlettend in de gaten en spelen hier direct op in. Wij werken met een dienstenpakket op maat. Deze kunt u volledig op uw wensen afstemmen. Ook kunnen wij u ondersteunen met een deel van het declaratieproces. U bepaalt welke diensten u uit handen geeft. Hierdoor weet u precies voor welke diensten u betaalt en komt u nooit voor verrassingen te staan. Wij zijn transparant en overzichtelijk.

Een goede relatie

Het kan voor u vervelend zijn om met uw cliënt over geld te praten. Wij begrijpen dit heel goed. U besteedt uw tijd liever aan de zorg van uw cliënt. Omdat wij een onafhankelijke partij zijn, kunnen wij ervoor zorgen dat betalingen snel betaald worden. U hoeft zich daar geen zorgen over te maken. Hierdoor behoudt u de relatie met uw cliënt en houden wij zicht op de geldstroom. Mocht het noodzakelijk zijn, dan starten wij een aanmaningstraject uit uw naam.

Hoe kan ik als zorginstelling mijn administratie uitbesteden?

Den Heijer Administatieservice ontzorgt u graag volledig door de administratie uit handen te nemen. Met ons dienstenpakket is het ook mogelijk om ons specifieke onderdelen van uw administratie te laten uitvoeren en zelf de rest te blijven doen. Met het pakket zorgen we er samen voor dat deze volledig op uw wensen is afgestemd en u precies weet voor welke diensten u betaalt. Een aantal van de werkzaamheden die wij voor u uit kunnen voeren zijn: factureren, boeken van ontvangen betalingen, declaraties, verwerking van verrekeningen en het invoeren van gegevens van cliënten.

Over Den Heijer Administratieservice

Den Heijer Administratieservice staat voor u klaar om u te ondersteunen met de administratie. U krijgt meer ademruimte voor de zorg voor uw cliënt en wij maken de administratie in orde. Onze medewerkers hebben ervaring in veel vakgebieden in de zorg. Dit maakt hen allround inzetbaar. Daarnaast steunen wij de volgende goede doelen: Mercy Ships en Stichting Elim omdat wij het belangrijk vinden om een bijdrage te leveren aan de maatschappij.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.