Debiteurenbeheer


Den Heijer Administratieservice verzorgt voor u het debiteurenbeheer van A tot Z. Van het verwerken van betalingen tot het verzenden van aanmaningen, u bent bij ons aan het juiste adres!

Als uw behandelingen eenmaal gedeclareerd zijn is het belangrijk om controle te houden op het daadwerkelijk ontvangen van de betalingen. De praktijk leert dat deze tijdrovende klus vaak in het gedrang komt. Naarmate een factuur langer in uw systeem open blijft staan, groeit de kans dat deze niet (meer) betaald zal worden. Wij houden uw openstaande posten nauwgezet in de gaten en nemen direct actie als betaling door verzekeraar of particulier uitblijft.Debiteurenbeheer

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk uw relatie met uw patiënten is. Omdat wij een onafhankelijke partij zijn, kunnen wij uw patiënten makkelijker bewegen om te betalen met behoud van die relatie. Mocht het nodig zijn, dan kunnen we ook namens u een aanmaningstraject starten, betalingsregelingen treffen en incassomaatregelen in gang zetten.

Ook voor het debiteurenbeheer geldt dat dit volledig op uw wensen kan worden toegespitst. Neemt u gerust geheel vrijblijvend contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden!