Administratie in de zorg


Administratie in de zorg

Administratie in de zorg

Administratie in de zorg kan een tijdrovende klus voor u, uw zorginstelling of praktijk zijn. Wij verzorgen volledige zorgadministraties of delen hiervan. Taken die wij over kunnen nemen zijn onder andere: het invoeren van patiëntgegevens, uitvoeren van een cov check, boeken van ontvangen betalingen, factureren voor jeugd GGZ en het verwerken van verrekeningen. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van administratie in de zorg die wij uit handen nemen. U kunt bij ons terecht voor alles omtrent zorgadministratie. Door onze kennis en ervaring hebben wij veel kennis over administratie in verschillende zorginstellingen en praktijken. Bijna iedere zorginstelling of praktijk kunnen ondersteunen.

Dienstenpakket op maat

Er zijn veel veranderingen binnen de zorg en complexe systemen maken de administratie vaak tot een last. Ook de lange telefonische wachttijden bij zorgverzekeraars zijn frustraties waarmee u wellicht kampt. Het is in dit geval een optie om een deel van uw zorgadministratie uit te besteden. Wij werken met een dienstenpakket. Dit houdt in dat u bij ons aangeeft welke diensten u uit handen geeft en deze voeren wij voor u uit. Zo weet u precies waar u voor betaalt. U kunt het dienstenpakket geheel op uw wensen afstemmen. Wij zijn zowel transparant als overzichtelijk. We kunnen voor u de hele zorgadministratie overnemen of een deel hiervan.

Een goede relatie

Wij snappen dat het vervelend is om met uw cliënt over geldzaken te praten. U wilt zich namelijk bezighouden met de zorg die de cliënt nodig heeft en niet met de geldzaken. Als onafhankelijke partij kunnen wij ervoor zorgen dat achterstallige betalingen snel opgelost worden. Indien het nodig is, starten wij een aanmaningstraject vanuit uw naam. Hierdoor behoudt u de goede relatie met uw cliënt en zijn wij bezig met de geldstroom.

Over Den Heijer Administratieservice

Den Heijer administratieservice helpt u graag bij het doen van uw administratie in de zorg. Zo krijgt u meer ademruimte voor belangrijke taken met uw cliënt en zorgen wij dat de administratie op orde is. Door de ervaring en kennis van ons team in verschillende vakgebieden in de zorg zijn wij allround inzetbaar. Omdat wij het belangrijk vinden om een bijdrage te leveren aan de maatschappij steunen wij de doelen Mercy Ships en Stichting Elim.

Wilt u meer informatie over ons dienstenpakket? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.