Contracten met zorgverzekeraars in 2020 aanvragen


contracten met zorgverzekeraars 2020

Contracten met zorgverzekeraars 2020

U wilt een zorginstelling of praktijk openen in 2020 en staat op het punt om uw contracten aan te vragen met de zorgverzekeraars. Het enige wat u tegenhoudt is dat u niet weet hoe dit in zijn werk gaat. Wil den Heijer heeft 25 jaar ervaring met zorgadministratie en kijkt graag met u mee. Zo weet u dat het aanvragen van deze contracten goed zal verlopen en dat u geen fouten maakt. Ook als u al een praktijk of instelling heeft en u nieuwe contracten met zorgverzekeraars in 2020 nodig heeft, staan wij voor u klaar. We kijken graag met u mee en geven het beste advies.

Uitbesteden van uw zorgadministratie

Bij het openen van een zorginstelling of praktijk kunt u direct beslissen om uw zorgadministratie uit te besteden. Hierdoor weet u dat uw administratie vanaf het begin op orde is en dat wij dit continu bijhouden. Hierdoor krijgt u meer tijd voor uw cliënten. U leert hen goed kennen en verleent de zorg omdat u hier meer tijd voor heeft. Een goede relatie met uw cliënt is namelijk essentieel. Een ander voordeel van het uitbesteden van zorgadministratie is dat u niet met uw cliënten hoeft te praten over geldzaken. Dat doen wij.
U hoeft zich geen zorgen te maken over geldstromen, want wij kunnen ook uw debiteurenbeheer en declaratieproces uit handen nemen.

Dienstenpakket samenstellen

Wij werken met een dienstenpakket. U kiest welke diensten u uitbesteedt en weet hierdoor precies waarvoor u betaalt. Kies ervoor om een deel van uw zorgadministratie uit te besteden, of uw gehele administratie. U stelt zelf het dienstenpakket samen en wij voeren het uit.

Over onze service

Door onze jarenlange ervaring in de zorgadministratie kunnen wij u verder op weg helpen. Wil den Heijer adviseert u bij het aangaan van contracten met zorgverzekeraars in 2020. Zo heeft u een goede start bij het openen van een praktijk of instelling. Onze medewerkers zijn door hun kennis en ervaring in verschillende vakgebieden allround inzetbaar. Wij vinden het bijdragen aan de maatschappij belangrijk en steunen daarom de volgende goede doelen: Mercy Ships en Stichting Elim.

Wilt u graag meer informatie of onze diensten direct inzetten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.