Administratie logopedie


administratie logopedie

Administratie logopedie

Logopedisten zijn veel tijd kwijt aan het uitvoeren van de administratie. Misschien doet u uw administratie zelfs wel in uw vrije tijd. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, maar de zorgverzekeraar eist dat u uw administratie op orde houdt. Om tijd te winnen, kunt u uw administratie uitbesteden aan Den Heijer Administratieservice. Hierdoor creëert u meer tijd voor uw cliënten zodat zij de zorg krijgen die zij verdienen. U hoeft niet meer over te werken of uw administratie in uw vrije tijd bij te houden.

Voordelen administratie logopedie uitbesteden

De voordelen van het uitbesteden van uw administratie aan Den Heijer Administratieservice zijn:

  • Wij hebben kennis en ervaring binnen het complexe declaratieproces.
  • U maakt zich geen zorgen of de gelden waar u recht op heeft ook binnenkomen.
  • Wij verzekeren u van een efficiënte administratie.
  • Er vindt geen stagnering plaats in uw administratie door ziekte of verlof.
  • U behoudt meer tijd voor uw cliënten.

Hoe kan ik als logopedist mijn administratie uitbesteden?

Wanneer u als logopedist uw administratie wilt uitbesteden, kunnen wij van Den-Heijer helpen. Wij ontzorgen u volledig door alles uithanden te nemen, of nemen in overleg een specifiek onderdeel van uw administratie over. Met onze kennis en ervaring verzekeren we u van een efficiënte administratie. Zo houdt u meer tijd over voor uw cliënten, vindt er geen stagnering plaats in uw administratie door ziekte of verlof en hoeft u zich geen zorgen meer te maken of alle gelden wel binnenkomen.

Het dienstenpakket

Heeft u interesse in het uitbesteden van uw administratie, maar wilt u zelf ook delen van uw administratie verzorgen? Dat kan. Wij werken namelijk met een dienstenpakket op maat. Dit houdt in dat u zelf beslist welke diensten wij overnemen en welke u zelf uitvoert. Zo weet u precies voor welke diensten u betaalt en staat u nooit voor verrassingen. Diensten die wij voor u uitvoeren zijn: invoeren van cliëntgegevens en deze updaten, debiteurenbeheer, tarieven invoeren, behandelingen bijhouden, codelijsten en nog veel meer.

Over ons

Wij van Den Heijer Administratieservice helpen logopedisten graag met hun administratie. Onze medewerkers beschikken over kennis en ervaring over het uitvoeren van administratie voor logopedisten. U krijgt meer ademruimte om de zorg te verlenen aan al uw cliënten. Uw administratie wordt onze zorg. Een bijdrage leveren aan de maatschappij vinden wij erg belangrijk. Hierom steunen wij Mercy Ships en Stischting Elim.

Bent u een logopedist en wilt u meer informatie of direct uw administratie uitbesteden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.