DBC specialist


DBC specialist

DBC specialist

Een Diagnose Behandeling Combinatie kan u veel tijd kosten. U noteert namelijk alle activiteiten die u voor uw cliënt uitvoert, zoals: de tijd die u besteedt aan gesprekken met de cliënt, tijd voor verslaglegging, overleg met derden, aanvragen voor medicijnen en uw telefoongesprekken. Het bijhouden van al deze activiteiten in een DBC kan tijdrovend voor u zijn. Wij begrijpen dat u deze tijd liever besteedt aan het verlenen van zorg aan uw cliënt. Wil den Heijer van Den Heijer Administratieservice heeft al ervaring met een DBC sinds het ontstaan ervan. Dit maakt haar een echte DBC specialist. Een deel van deze administratie uitbesteden? Wij werken met een dienstenpakket op maat.

Dienstenpakket op uw wensen afgestemd

Ons dienstenpakket op maat stemt u volledig af op uw wensen. Wij kunnen een deel van uw administratie uit handen nemen of uw gehele zorgadministratie. Het is maar net hoeveel meer ademruimte u wilt voor de zorg voor uw cliënt. De voordelen van het uitbesteden van uw zorgadministratie zijn:

  • U profiteert van onze jarenlange ervaring met DBC.
  • U maakt zich geen zorgen over gelden waar u recht op heeft. Wij zorgen ervoor dat deze binnenkomen.
  • De zorgadministratie is te allen tijde up-to-date.
  • Geen stagnering wegens ziekte of verlof.
  • Er is geen sprake van factoring.
  • U heeft meer tijd voor de zorgverlening.

Over Den Heijer Administratieservice

Den Heijer Administratieservice staat met alle plezier klaar om u te helpen met uw zorgadministratie. Door de jarenlange ervaring met DBC’s is Wil Den Heijer uitgegroeid tot DBC specialist. Haar team beschikt over kennis en ervaring over zorgadministratie in veel vakgebieden in de zorg. Hierdoor zijn zij allround inzetbaar. Wij nemen uw administratie op ons en u krijgt meer tijd voor uw cliënten. Wij dragen graag bij aan de maatschappij en steunen de volgende doelen: Mercy Ships en Stichting Elim.

Wilt u meer informatie over ons specialisme in DBC’s? Of wilt u uw administratie direct uitbesteden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.