Facturering


Naast DBC en Basis GGZ trajecten die bij de verzekeraar worden gedeclareerd, behoort ook het hele traject voor facturering voor de GGZ en paramedische praktijken (fysiotherapeuten) tot onze dienstverlening, waaronder:

  • Factureren voor kinderdagverblijven naar de Gemeente; wij zijn bekend met het berichtenverkeer van de Gemeente, zoals bericht JW301, JW303 EN JW315 etc;
  • Factureren voor de jeugd GGZ naar de Gemeente, het aanvragen en ophalen van beschikkingen en het berichtenverkeer, zoals de berichten JW301, JW321 EN JW315 etc;
  • Bovenstaande kunnen wij ook indien u niet over de vereiste software beschikt: wij werken onder andere met de berichtenapp van de VNG. Dit is een geheel gratis dienst, en wij helpen u graag met het gebruik ervan.
  • Facturen voor overige producten, alsmede het berichtenverkeer, zoals persoonlijke verzorging, begeleiding individueel in instellingen en tehuizen, enzovoorts.

Ook voor onze factureringservice geldt dat dit volledig op uw wensen kan worden toegespitst. Neemt u gerust geheel vrijblijvend contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden!