Een zorgadministrateur houdt de zorgadministratie op orde


zorgadministrateur

Zorgadministrateur

Iemand die de zorgadministratie uitvoert noemen we een zorgadministrateur. Hij voert onder andere de volgende werkzaamheden uit: het invoeren van cliëntgegevens, doen van een cov check, boeken van ontvangen betalingen, factureren en het verwerken van verrekeningen. U weet uit de praktijk dat een zorgadministrateur het heel druk heeft en soms omkomt in het werk. In dit geval staat Den Heijer Administratieservice voor u klaar. Wij kunnen u of uw zorgadministrateur ondersteunen bij de zorgadministratie zodat hij wat ademruimte krijgt.

Dienstenpakket op uw wensen afgestemd

Door de vele complexe systemen, de veranderingen in de zorg en de lange telefonische wachttijden bij zorgverzekeraars, kan de zorgadministratie een last zijn. Voor de zorgadministrateur kan het werk hierdoor overlopen, waardoor hij tijd te kort heeft. Dan kunt u een deel van uw zorgadministratie uitbesteden. Door ons dienstenpakket maakt u zelf een beslissing over wat u wel en niet uitbesteedt. Het voordeel hiervan is dat u ook alleen betaalt voor de werkzaamheden die wij uitvoeren. Er komen geen onverwachte kosten achteraf. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent. We kunnen ook de hele zorgadministratie op ons nemen. We bespreken dit altijd eerst samen.

Over Den Heijer Administratieservice

Wij helpen u graag met uw hele zorgadministratie of met het creëren van meer ademruimte voor uw zorgadministrateur. Uw administratie is te allen tijde op orde. Onze medewerkers hebben ruime kennis en ervaring in verschillende gebieden in de zorg en daarom zijn zij allround inzetbaar. Wij leveren graag een bijdrage aan de maatschappij. Hierom steunen wij de volgende doelen: Mercy Ships en Stichting Elim.

Geïnteresseerd in onze diensten of eerst een persoonlijk gesprek? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.