Debiteurenbeheer uitbesteden aan Den Heijer Administratieservivce


Misschien herkent u het wel. U heeft het zo druk dat facturen soms lang open blijven staan en hierdoor niet betaald worden. Omdat u zich liever bezighoudt met uw cliënt, ziet u debiteurenbeheer als een last omdat dit veel tijd kost. Laat uw debiteurenbeheer uitbesteden. Wij van Den Heijer Administratieservice staan voor u klaar.

Declaraties controleren

Als behandelingen gedeclareerd zijn, is controle uiterst belangrijk. De betaling moet uiteraard wel ontvangen worden. Het controleren van deze declaraties kan veel tijd in beslag nemen. Hoe langer een factuur open blijft staan in het systeem, des te groter de kans is dat deze niet wordt betaald. Wij zorgen ervoor dat openstaande facturen in de gaten worden gehouden. U maakt zich geen zorgen over de geldstromen. Blijft een factuur onbetaald door de verzekering of particulier? Dan gaan wij direct over op actie.

Relatiebehoud met cliënt

Voor u is het belangrijk dat u een goede relatie behoudt met uw cliënt. Over geld praten is iets wat u misschien liever niet doet. Uw cliënt is echter bij u voor de zorg die u verleent. Omdat wij onafhankelijk zijn, kunnen wij ervoor zorgen dat uw cliënt sneller betaalt. U behoudt uw goede relatie en hoeft niet over geld te praten. Wij zorgen voor de geldstroom. Is er nog steeds een achterstallige betaling? Dan kunnen wij ook vanuit uw naam een aanmaningstraject starten.

Over Den Heijer Administratieservice

Wij helpen u graag met uw debiteurenbeheer. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw debiteurenbeheer, omdat wij dit met al onze kennis en ervaring voor u regelen. Het dienstenpakket stemt u volledig op maat af. Wij kunnen een deel of uw gehele debiteurenbeheer overnemen. U betaalt alleen voor de afgesproken diensten. Zo staat u nooit voor grote verrassingen.

Wij kunnen een deel of uw gehele debiteurenbeheer overnemen.

Meer informatie over onze diensten of wilt u direct uw debiteurenbeheer uitbesteden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.