DBC administratie


DBC administratie

DBC administratie

Den Heijer Administratie verzorgt DBC administratie. Wij weten dat een Diagnose Behandeling Combinatie (DBC) u veel tijd kost. Dit komt omdat elke activiteit genoteerd moet worden en dit moet nauwkeurig gedaan worden. U legt al uw activiteiten vast, waaronder: het aanvragen van medicijnen, telefoongesprekken voeren, overleg met de huisarts, gesprekken met de cliënt zelf en de tijd voor verslaglegging. Wij begrijpen dat de DBC administratie naast de andere zorgadministratie veel tijd in beslag neemt en dat u die tijd liever aan uw cliënt besteedt. Wij hebben hebben veel ervaring met DBC’s en helpen u graag verder!

Dienstenpakket op maat

Ons dienstenpakket op maat stemmen wij af op uw wensen. U kunt ervoor kiezen om een deel van uw DBC administratie aan ons over te laten of de gehele administratie. Hoe meer u uit handen geeft, des te meer ademruimte u creëert voor uw cliënten. U stelt een dienstenpakket samen van diensten die u uit handen wilt geven. Wij voeren naast DBC administratie ook alle andere vormen van zorgadministratie uit. U betaalt alleen voor de diensten in het pakket. Hierdoor weet u precies waarvoor u betaalt en wat u ervoor terugkrijgt.

De voordelen van DBC administratie bij Den Heijer

Het uitbesteden van uw zorgadministratie heeft een aantal voordelen:
• Al onze medewerkers hebben ervaring met het verzorgen van zorgadministratie in verschillende vakgebieden.
• U maakt zich geen zorgen over gelden waar u recht op heeft. Wij zorgen ervoor dat deze binnenkomen.
• Uw administratie is altijd op orde.
• Er is geen stagnering meer wegens ziekte of verlof. Wij werken ook in de vakanties door.
• Wij nemen geen vordering over. Betalingen ontvangt u op uw rekening.
• Voor het verlenen van zorg krijgt u meer tijd.

Over Den Heijer Administratieservice

Wij staan voor u klaar om u te helpen met uw administratie. Door onze jarenlange ervaring met DBC’s zijn wij DBC specialisten. Onze medewerkers zijn door hun werkervaring allround inzetbaar. Wij vinden bijdragen aan de maatschappij heel belangrijk en steunen daarom Mercy Ships en Stichting Elim.

Wilt u meer informatie over wat wij voor uw DBC administratie kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.