Klantvragen


Wij helpen verschillende zorgverleners met hun zorgadministratie, waaronder praktijken en instellingen voor (jeugd) GGZ en fysiotherapeuten. Zie onderstaande meest gestelde vragen om te zien wat wij voor u kunnen betekenen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem vrijblijvend contact met ons op om te zien hoe wij u kunnen helpen!

Ja, Den Heijer Administratieservice heeft veel ervaring met de declaratietrajecten van de Specialistische GGZ. Invoer van contracten en tarieven in Intramed of uw declaratiesoftware, invoer van behandelingen, openen en afsluiten van de DBC, invoer van patientgegevens, benchmarks en vragenlijsten, en de declaratie van de DBC zelf via VeCoZo, Den Heijer doet het allemaal nauwkeurig en snel.

Load More

Jazeker! Den Heijer Administratieservice verzorgt de volledige declaratietrajecten voor de Basis GGZ, zowel invoer van client en behandel gegevens, debiteurenadministratie en facturering. Neem vrijblijvend contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen!

Load More

Ja! Wij hebben al 10 jaar ervaring met het verzorgen van declaraties voor fysiotherapeuten.

Load More

Ja, wij hebben sinds de verschuiving van de financiering van jeugd GGZ naar de gemeenten veel betrokkenheid en ervaring opgedaan met alles wat komt kijken bij de facturatie: het aanvragen van beschikkingen (JW 315 en JW 301 berichten), facturatie per clientje of in bulk, via de berichtenapp van de VNG of via uw eigen software pakket. Wij werken snel, doelmatig en nauwkeurig, zodat u zo min mogelijk tijd kwijt bent aan administratie en uw behandelingen tijdig vergoed worden.

Load More

Den Heijer Administratieservice helpt u graag met passend advies en implementatie van contracten met zorgverzekeraars.

Load More