Debiteurenbeheer


Wat is debiteurenbeheer

 

Wat is debiteurenbeheer?

U wilt weten: wat is debiteurenbeheer? Wij hebben daar een antwoord op voor u. Met debiteurenbeheer zorgt u ervoor dat facturen op tijd worden uitgestuurd en dat betalingen ontvangen worden binnen de gestelde termijn. De volgende taken zijn onder andere taken die horen bij debiteurenbeheer:

  • Het versturen van facturen
  • Controleren van geldstromen
  • Het verbeteren van fouten in facturen
  • Versturen van aanmaningen
  • Factuurbedragen inboeken
  • Soorten en coderen van administratieve gegevens
  • Relatiemanagement met incassobureaus
  • Contact onderhouden met debiteuren
  • Nota’s opstellen

De bovenstaande taken kunnen een tijdrovende klus voor u zijn. Wij van Den Heijer Administratieservice snappen dit en helpen u graag een handje. Wij kunnen u helpen met uw debiteurenbeheer in de zorg van A tot Z. Van het verwerken van betalingen tot aan het verzenden van aanmaningen, bij ons bent u aan het juiste adres.

Controleren van declaraties

Wanneer uw behandeling gedeclareerd is, is het noodzakelijk om te controleren of u de betaling daadwerkelijk ontvangen heeft. Het kan veel tijd kosten om dit te blijven controleren. Facturen die lang in uw systeem open staan, hebben de kans om niet meer betaald te worden. Openstaande posten houden wij met een scherp oog in de gaten. Wanneer de factuur onbetaald blijft, ondernemen wij direct actie. U hoeft zich hier geen zorgen om te maken en focust zich op de zorg die u verleent.

Relatie met cliënt

De relatie met uw cliënt staat voorop. Terwijl u de goede relatie met uw cliënt onderhoudt, verzorgen wij de betalingen. Betaalt de cliënt de factuur nog steeds niet? Dan kunnen wij uit uw naam een aanmaningstraject starten, betalingsregelingen treffen en incassomaatregelen in gang zetten.

Over Den Heijer Administratieservice

Door onze kennis en ervaring in de zorg, helpen wij u snel verder. U hoeft zich hier geen zorgen om te maken. Naast debiteurenbeheer kunnen wij ook andere diensten van de zorgadministratie uit handen nemen. Het dienstenpakket kunt u volledig zelf samenstellen. U betaalt alleen voor de afgesproken diensten en u zit nergens aan vast. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Geïnteresseerd in onze diensten of wilt u meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.